Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Презедент України

Останній дзвоник пролунав у Школі олімпійського резерву

Переглядів: 2486
30.05.2016 - 10:15

Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.

Завітали сюди представники Бахмутської міської ради – міській голова Олексій Рева, його заступник Тетяна Куліш, керівник управління молодіжної політики Людмила Махничева та голова комітету по фізичній культурі та спорту Віктор Лис.

Також, на свято приїхав Володимир Мицик - керівник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

Це перший випуск училища на території Бахмуту. Вже рік, як навчальний заклад було перенесено з Донецька. За такий короткий проміжок часу училище може похвалитися своїми досягненнями.

Честь нагородити кращу спортсменку було надано міському голові Олексію Реві. Відмінників навчання нагородили Володимир Мицик та директор училища Ігор Анушкєвіч.

Традиційний останній дзвоник у училищі пролунав досить креативно – право подзвонити останній раз у цьому році було надано велосипедистам.

Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.Окрім бахмутських навчальних закладів урочистий захід з нагоди свята останнього дзвоника пройшов у Донецькому обласному вищому училищі олімпійського резерву імені Сергія Бубки.