Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

ExportUA

Акція «Відмовся від тютюнопаління сьогодні!»

Переглядів: 4711
26.05.2016 - 13:36

Напередодні Всесвітнього дня боротьби з курінням (Great Smokeout) 26 травня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з учнями ЗОШ № 7 провели вуличну акцію «Відмовся від тютюнопаління сьогодні!».

Основна мета акції – нагадати суспільству наскільки шкідливим та згубним є вплив тютюнопаління на організм людини.

Всесвітній день без тютюну, тобто день, вільний від тютюнового диму був встановлений в 1988 році Всесвітньою організацією охорони здоров’я на 42 сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я. Перед світовою спільнотою було поставлено завдання – добитися, щоб в XXI столітті проблема куріння тютюну зникла. ВОЗ застерігає населення планети, що курцями є більше половини всього чоловічого населення планети і близько чверті жіночого.

Особливо небезпечна ситуація щодо активного поширення тютюнопаліня у молодіжному середовищі. За даними Всеукраїнського опитування 74 % опитаної молоді хоча б один раз палили цигарки. 55% респондентів зазначили , що їм дуже легко купити сигарети (не дивлячись на закони, які забороняють продажу тютюнових виробів дітям до 18 років).

Тому, організатори акції намагалися донести до кожного члена громади згубність тютюнопаління, як активного, так, і пасивного (саме воно спричиняє численні бронхіти, пневмонії, астми, серцево – судинні та неврологічні ускладнення). Також, серед населення розповсюджено інформаційно - просвітницькі буклети.

Будь – який курець знає, що тютюнопаління руйнує його організм, однак відмовитися від цієї звички дуже нелегко, а краще всього – взагалі не починати палити!

Напередодні Всесвітнього дня боротьби з курінням (Great Smokeout) 26 травня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з учнями ЗОШ № 7 провели вуличну акцію «Відмовся від тютюнопаління сьогодні!».Напередодні Всесвітнього дня боротьби з курінням (Great Smokeout) 26 травня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з учнями ЗОШ № 7 провели вуличну акцію «Відмовся від тютюнопаління сьогодні!».Напередодні Всесвітнього дня боротьби з курінням (Great Smokeout) 26 травня Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з учнями ЗОШ № 7 провели вуличну акцію «Відмовся від тютюнопаління сьогодні!».