Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Урядовий портал

Міжнародний день біорізноманіття

Переглядів: 3731
25.05.2016 - 06:57

Щороку, 22 травня, світ відзначає Міжнародний день біорізноманіття, проголошений Генеральною Асамблеєю  Організацій Об’єднаних Націй у 2000 році на честь прийняття 22 травня 1992 року Конвенції про біорізноманіття.

Тема цьогорічного Міжнародного дня біорізноманіття - «Актуалізація принципів збереження біорізноманіття: підтримання людей та їхнього благополуччя».

Біологічне різноманіття є основою для життя та основних послуг, що надаються екосистемами. Біорізноманіття підтримує добробут людей та сталий розвиток у всіх сферах діяльності, у тому числі економіки, таких як сільське та лісове господарство, рибальство, туризм та інших. Зупинивши втрати біорізноманіття, ми інвестуємо в благополуччя людей.

Відділ енергоменеджменту та екології Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради звертає увагу громадськості до проблем безповоротного зникнення на Землі багатьох представників флори та фауни, збереження біорізноманіття як основи підтримки життя і засобів для існування людей, а також закликає всіх дбайливо ставитися до навколишнього природного середовища. Бережіть все те, що дарує природа!

Останні статті на сайті