Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Енерго-квест та шановні гості зі Львова у школі №18 міста Бахмута

Переглядів: 2998
23.05.2016 - 13:52

Активно, дієво, захоплююче пройшов перший проектний день «Школи енергії» у школі №18 м. Бахмута.

З приводу початку проектної діяльності учасників «Школи енергії», до учнів завітали: представник Асоціації «Енергоефективні міста України» Олег Гарасевич зі Львова та консультант з енергоаудиту технічний експерт енергосервісної компанії «Екологічні системи» Юля Забєліна. Гості з цікавістю спостерігали за перебігом подій у навчальному закладі, пов’язаних з проектною діяльністю. А енергокоманди, які були сформовані з учнів 7-9-х класів, представили свою роботу.

Діти вже доволі багато дізналися про велике значення енергоносіїв, навчилися економно відноситися до життєдайних джерел та вміло використовувати енергію. Тому проектний день, який організувала і провела заступник директора з навчально-виховної роботи школи Оксана Приходько, не лише змусив на практиці відпрацювати набуті знання й розкрити творчий і креативний потенціал кожної команди, але й приніс багато позитиву і задоволення. Учні грали в енерго-квест, що передбачав виконання корисних інтерактивних проектів: озеленити пришкільне подвір’я, допомогти птахам, створити оригінальні плакати-звернення до однолітків, виконати цікаві розрахунки щодо економії енергоресурсів та відпрацювати завдання на визначених маршрутними листами станціях. Вправніші команди першими отримали підказку, в якій англійськими літерами було зашифровано слово, де саме шукати приз.

Жоден з учасників гри не залишився без солодких подарунків. Градус емоційної енергії у дітей і у дорослих зашкалював. Всі були задоволені результатом, але це лише початок, чого ж чекати далі? Побачимо!

Енерго-квест та шановні гості зі Львова у школі №18 міста БахмутаЕнерго-квест та шановні гості зі Львова у школі №18 міста БахмутаЕнерго-квест та шановні гості зі Львова у школі №18 міста БахмутаЕнерго-квест та шановні гості зі Львова у школі №18 міста БахмутаЕнерго-квест та шановні гості зі Львова у школі №18 міста Бахмута