Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Презедент України

Учні Соледарської школи №13 – переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

Переглядів: 2134
19.05.2016 - 08:23

Учні Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Моральний вчинок» з акцією «Україна – це МИ».

З метою підтримки бойового духу українських військовослужбовців, які виконують свій синівський обов’язок у зоні АТО, захищаючи Україну від загарбників, та формування в учнів ціннісного ставлення особистості до суспільства і держави, виховання патріотичних почуттів та поваги до героїчного подвигу українського воїна вчителями Соледарської школи №13 Тетяною Андріановою, Олександром Пойдою, Ларисою Лотоховою та Наталею Ячмінь за підтримки учнівського колективу 11 класу було створено відео-привітання українським військовим з нагоди Дня Збройних Сил України. Відеоролик можна переглянути за посиланням https://youtu.be/qrCzp5gYZD4.

Ініціаторами цього проекту виступили учні школи, які і зіграли у кліпі головні ролі, а саме, виконавці пісні - учні 11 класу Іван Корсун та Антон Погорєлов, учениця 2-В класу Дар’я Потапенко, учень 11 класу Михайло Іщенко, учениця 5-А класу Дар’я Пруднікова, учнівські колективи 2-В, 5-х, 10-х, 11 класів. У відеоролику висвітлено не тільки спільну співпрацю навчального закладу з військовослужбовцями, але й спільно організовані та проведенні акції: «Висадка «Алеї Відродження»», «Озеленяємо рідне місто». Проведенні акції сприяли зміцненню патріотичного духу учнівської молоді, екологічній просвіті й вихованню через турботу про красу та затишок у рідному місті.

За результатами участі у міському та обласному етапах конкурсу колектив учасників виборов дипломи І ступеня.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм нових перемог та творчої наснаги!

Учні Соледарської школи №13 – переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»Учні Соледарської школи №13 – переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»