Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Вихованці Центру технічної творчості дітей та юнацтва м. Бахмута – призери Всеукраїнського Чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації!

Переглядів: 2615
13.05.2016 - 12:31

У період з 6 по 9 травня 2016 року у місті Львові проходив Всеукраїнський Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях серед дорослих, юніорів та юнаків. Від Центру технічної творчості дітей та юнацтва м. Бахмута у змаганнях взяли участь п’ять найкращих вихованців гуртка «Спортивна радіопеленгація»: Бумар Олексій, учень школи №5, Пруденко Олена, учениця школи №18, Гутченко Максим, Єрещенко Олександра та Єфімова Діана, учні школи №12. Цього разу спортсмени привезли чотири І місця, одне ІІ та одне ІІІ місце.

Дуже приємно, що наше підростаюче покоління так захоплено і наполегливо займається улюбленою справою. Потрібно віддати належне тренерам: Володимиру Науменку та Олександру Смирнову, які плідно працюють з вихованцями, виховуючи в них любов до спорту, витривалість та вміння злагоджено працювати в команді.

Дякуємо наставникам за підготовку майбутніх чемпіонів! Щирі вітання переможцям!

У період з 6 по 9 травня 2016 року у місті Львові проходив Всеукраїнський Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях серед дорослих, юніорів та юнаків. У період з 6 по 9 травня 2016 року у місті Львові проходив Всеукраїнський Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях серед дорослих, юніорів та юнаків. У період з 6 по 9 травня 2016 року у місті Львові проходив Всеукраїнський Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях серед дорослих, юніорів та юнаків. У період з 6 по 9 травня 2016 року у місті Львові проходив Всеукраїнський Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації на подовжених дистанціях серед дорослих, юніорів та юнаків.

Останні статті на сайті