Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Донецька обласна рада

Щоб усіх нас усмішка здружила

Переглядів: 1999
05.05.2016 - 06:50

2 травня 2016 року міська бібліотека для дітей в нижньому парку провела конкурсно-розважальну програму «Щоб усіх нас усмішка здружила».

Весела музика зібрала на майданчику багато дітей і батьків, які відпочивали в святковий день в парку. Бібліотекарі підготували цікаву програму, яка включала різноманітні ігри та конкурси. Діти охоче писали побажання на повітряних кульках в обмін на смайлик з передбаченням, малювали яскраві малюнки на асфальті. Кожен бажаючий міг відчути себе артистом при інсценуванні казки «Ріпка». Дітлахи жваво відповідали на питання казкової вікторини. Шквал позитивних емоцій у дітей визвали рухливі ігри з повітряними кульками, парасольками та іншими предметами. Всі, хто приймав участь в іграх і конкурсах, отримали сувеніри і солодкі призи. Було весело і гамірно, діти і дорослі отримали задоволення від яскравого, різнокольорового свята.

Запрошуємо мешканців Бахмута до міської бібліотеки для дітей, де завжди можна цікаво провести час дітям і дорослим.

2 травня 2016 року міська бібліотека для дітей в нижньому парку провела конкурсно-розважальну програму «Щоб усіх нас усмішка здружила».2 травня 2016 року міська бібліотека для дітей в нижньому парку провела конкурсно-розважальну програму «Щоб усіх нас усмішка здружила».2 травня 2016 року міська бібліотека для дітей в нижньому парку провела конкурсно-розважальну програму «Щоб усіх нас усмішка здружила».2 травня 2016 року міська бібліотека для дітей в нижньому парку провела конкурсно-розважальну програму «Щоб усіх нас усмішка здружила».2 травня 2016 року міська бібліотека для дітей в нижньому парку провела конкурсно-розважальну програму «Щоб усіх нас усмішка здружила».

Останні статті на сайті