Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Проект «На шляху до змін» в дії

Переглядів: 3308
05.05.2016 - 06:43

На початку квітня учні та вчителі школи №10 м. Бахмута долучились до Литовсько-Українського проекту «На шляху до змін». Валдас Янакаускас, керівник Центру Дітей та молоді Литви, провів цікаву зустріч з учнями та вчителями школи, запропонував долучитись до проекту в рамках розвитку та модернізації неформальної освіти в регіоні.

Протягом тижня координатори надали методичні матеріали щодо участі у проекті. І почалось… Обговорення, пошук інформації про неформальну освіту, заповнення анкет. І вже 17 квітня 15 учнівських анкет та 7 анкет вчителів були надіслані координаторам.

Почалось найважче – очікування. Питання, хвилювання, чи потрапимо ми до проекту? 2 травня школа отримала довгоочікуваного листа від Валдаса Янакаускаса, у якому він подякував за активну участь та проявлений інтерес до проекту. Наголосив на тому, що координаторам було цікаво побачити і дізнатися, чим живуть наші школи, як мислять наші учні. Зі сподіваннями, що відібрані школи знайдуть шлях, як передати в рамках проекту отримані знання іншим школам у своїх регіонах, та за результатами довгих дискусій були оголошені школи, які увійшли до проекту: три школи Луганської області та п’ять шкіл Донецької області, серед яких дві – з м. Бахмута навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа №11, загальноосвітня школа №10.

Перша група учнів на 6-12 червня буде формуватися зі шкіл Луганської області, а візити інших груп будуть проводиться восени.

Ми дуже раді, що разом з НВК №11 потрапили до цього списку. Чекаємо, що найближчим часом з нами зв’яжуться координатори проекту і сповістять про відібраних учнів і вчителів, яким випала честь стати «На шляху до змін».

На початку квітня учні та вчителі школи №10 м. Бахмута долучились до Литовсько-Українського проекту «На шляху до змін».

Останні статті на сайті