Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

ExportUA

Громадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчя

Переглядів: 3519
04.05.2016 - 13:42

Проблема раку молочної залози є провідною серед жінок у сфері охорони здоров’я. Тільки за минулий рік цей страшний діагноз було встановлено більше, ніж шістнадцяти тисячам жінок по всій Україні. Для того, щоб таким жінкам було легше пройти соціальну адаптацію, реабілітацію, а також з метою забезпечити соціальний захист та створити умови для скорішого одужання, у Бахмуті ще у 2011 році була створена організація «Донна».

Основною метою організації є психологічна допомога жінкам, які перенесли онкологічну операцію молочної залози, допомога в соціальній захищеності, реабілітації, створення необхідних умов для одужання і життєдіяльності.

З самого початку існування організація заявила про себе проведенням заходів, участю у семінарах, конференціях на тему соціальної та моральної допомоги жінкам, та навіть за свою діяльність отримала перемогу у ярмарку організацій.

Конференція, присвячена 5-ти річчу організації пройшла у територіальному центрі надання послуг населенню та об’єднала не тільки членів організації, а й представників місцевої влади, органів охорони здоров’я, меценатів та просто не байдужих мешканців нашого міста.

Керівник організації Людмила Потримай виразила слова вдячності усім тим, хто допомагав у становленні «ДОННИ», та нагородила присутніх подяками від організації.

Секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко звернулася до присутніх та відзначила, що за 5 років свого існування її членам та керівнику Людмилі Потримай,  вдалося зробити багато. «Існування міської громадської організації «ДОННА» і надалі допоможе ще не одній жінці, яка потрапила в складну ситуацію і не залишиться без вашої уваги»,- зазначила Світлана Кіщенко.

Після привітань артисти міста продовжили захід імпровізованим концертом.

Громадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчяГромадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчяГромадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчяГромадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчяГромадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчяГромадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчяГромадська організація «ДОННА» відзначила своє 5-ти річчя