Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 161 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Майстри «Потягу єдності «Труханівська Січ»» завітали до учнів Часовоярської школи №17

Переглядів: 2659
29.04.2016 - 07:25

Наша Україна – єдина країна! І немає значення, на якій частині цієї величної держави ми проживаємо, ми – єдині. Єдині в думках, у помислах, у бажанні жити у вільній, незалежній державі з високими показниками її розвитку та співдружності її громадян.

Ідею єдності ще раз підкреслив «Потяг єдності «Труханівська Січ»». До учнів Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 завітали гості: лірник Сашко, художниця Наталя, практик Сергій.

Лірник Сашко провів майстер-клас з ораторського мистецтва: згадував історію рідного краю, співав народних пісень, розказував казки, залучав учнів-акторів, водночас звертав увагу на правила поведінки, тактовність і ввічливість.

Пані Наталя разом з дітлахами виготовляли аплікацію, малювали козаків, оформляли «Потяг єдності».

Пан Сергій практично вчив надавати першу медичну допомогу, зупиняти кровотечу, робити штучне дихання, на манекені показував варіанти транспортування травмованої людини, закріплював із старшокласниками правильну поведінку в нестандартних ситуаціях.

Живе спілкування, практичні поради, життєві рекомендації, нестандартна форма спілкування – все це зробило проведений захід емоційно забарвленим, дієвим.

Гості привезли подарунки від дітей Центральної та Західної України, залишили на згадку мультиплікаційні фільми «Наша Україна», художню літературу.

Зустріч з майстрами «Потягу єдності «Труханівська Січ»» надовго залишиться у пам’яті школярів. Подібні акції об’єднують регіони нашої країни, згуртовують людей, розширюють можливості співдружності та взаєморозуміння.

Майстри «Потягу єдності «Труханівська Січ»» завітали до учнів Часовоярської школи №17Майстри «Потягу єдності «Труханівська Січ»» завітали до учнів Часовоярської школи №17Майстри «Потягу єдності «Труханівська Січ»» завітали до учнів Часовоярської школи №17Майстри «Потягу єдності «Труханівська Січ»» завітали до учнів Часовоярської школи №17

Останні статті на сайті