Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 160 гостей.

Презедент України

Успіхи учнів м. Бахмута на науковій ниві

Переглядів: 2159
28.04.2016 - 13:18

У сучасних умовах навчально-виховного процесу вивчення і використання індивідуальних особливостей дітей набувають все більшого значення.

Сьогодні завдання освіти більше спрямовані не на оволодіння все зростаючою сумою знань, а на розвиток здібностей і пізнавальних інтересів школярів, підвищення їх активності в пізнавальній і практичній діяльності. Тому залучення обдарованих дітей міста до участі в різноманітних інтелектуальних конкурсах, турнірах, конференціях стає якнайбільш актуальними.

У ІІ Науково-практичній конференції «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє», яка відбулась 23 квітня за підтримки приватного вищого навчального закладу «Донецький університет економіки та права», Фінансово-правового коледжу Донецького університету економіки та права, гімназії «Сузір’я» та відділу освіти Артемівської міської ради. У Конференції брали участь учні 8-11 класів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Місто Бахмут представляли із науково-дослідницькими роботами 32 учні із ЗОШ №№5 (2 учні), 11 (10 учнів), 15 (3 учні), 18 (4 учні), 24 (6 учнів), Артемівського МЦДЮ (3 учні), Часовоярського ЦДЮТ (4 учні) у 6 секціях. На конференції учасники отримали наступні результати: І місце – 3 учні, ІІІ місце – 2 учні. Інші учасники отримали заохочувальні дипломи. Керівникам школярів вручено подяки за співавторство в написанні наукових робіт.

Така форма роботи – це впевнений шлях до створення кращих можливостей для самореалізації обдарованих дітей. Власна пошуково-дослідницька робота виховує творчу особистість і розкриває перед дитиною нові горизонти самопізнання й пізнання світу.

23 квітня відбулась ІІ Науково-практична конференція «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє». Місто Бахмут представляли із науково-дослідницькими роботами 32 учні.23 квітня відбулась ІІ Науково-практична конференція «Науковий пошук молоді – курс на майбутнє». Місто Бахмут представляли із науково-дослідницькими роботами 32 учні.

Останні статті на сайті