Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 134 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Страхова компанія пропонує роботу

Переглядів: 2386
28.04.2016 - 10:33

17 безробітних відвідали «День відкритих дверей», який 27 квітня 2016 року пройшов в офісі Артемівської філії  страхової компанії «АСКО – Донбас Північний». В результаті  спробувати себе в професії  страхового агента виявили бажання  дві безробітні особи, яких зацікавила пропозиція роботодавця.

Налагодження фахівцями Артемівського міського центру зайнятості тісного зв’язку з роботодавцями, широка популяризація послуг та можливостей служби зайнятості, застосування нових форм роботи та інструментарію дає позитивні результати у вирішенні кадрових питань роботодавців  та  працевлаштуванні зареєстрованих безробітних.  З початку 2016 року Артемівським міським центром зайнятості  проведено 4 Дні відкритих дверей безпосередньо на виробництвах, 6 міні-ярмарків вакансій, в яких взяли участь понад 180 зареєстрованих безробітних. В результаті співпраці з роботодавцями  з початку 2016 року майже 400 безробітних знайшли постійну роботу, більше 400 осіб  - залучені до  тимчасової зайнятості.

Страхову компанію «АСКО-Донбас Північний» на «Дні відкритих дверей» представляли  директор Артемівської філії Зінаїда Моренко та начальник відділу страхування підприємств  Людмила Удовиченко.

Презентуючи  компанію Зінаїда Моренко зазначила, що вже 25 років «АСКО-Донбас Північний» працює на ринку страхових послуг,  і завжди вирішувати кадрові проблеми допомагає служба зайнятості. З початку 2016 року  за сприяння Артемівського міського центру зайнятості  4 вакансії  в компанії укомплектовані кваліфікованими кадрами, в тому числі 3  професіонали з числа безробітних громадян отримали роботу в бухгалтерській службі компанії. Сьогодні незайнятим громадянам пропонуються робочі місця страхових агентів. 

В ході заходу його  учасники довідались про специфіку компанії,  напрямки її діяльності, про режим роботи та умови оплати праці, питання соціального захисту, можливість професійного росту тощо. А начальник відділу взаємодії з роботодавцями Артемівського МЦЗ  Роман Коновал надав  інформацію  про ситуацію на місцевому ринку праці,  професійні уподобання та сучасні вимоги роботодавців до  шукачів роботи, конкуренцію серед різних професійних груп, про  послуги служби зайнятості шукачам роботи та роботодавцям. 

На завершення зустрічі дві безробітні особи, зацікавившись пропозицією роботодавця,   узгодили дату додаткової зустрічі.

17 безробітних відвідали «День відкритих дверей», який 27 квітня 2016 року пройшов в офісі Артемівської філії  страхової компанії «АСКО – Донбас Північний». В результаті  спробувати себе в професії  страхового агента виявили бажання  дві безробітні особи.

Останні статті на сайті