Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 107 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Потяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до Бахмуту

Переглядів: 2252
27.04.2016 - 13:15

27 квітня 2016 року, в рамках Всеукраїнської акції, «Потяг Єдності України «Труханівська Січ» завітав до міста Бахмут.

Представники міської влади, громадських організацій, учні та студенти з хвилюванням зустрічали потяг.
Окрім своїх вмінь та нових знань, до Бахмуту гості привезли багато приємних подарунків. Святий Отець, який також приїхав на потязі, презентував представникам місцевого самоврядування цінні книги.

До гостей з привітальним словом звернулась Тетяна Куліш – заступник міського голови міста Бахмут, та відзначила, що «Потяг єднання» об’єднує суспільство, підносить патріотичний дух громадян, розвиває волонтерський рух, міжрегіональне співробітництво та посилює діалог між жителями різних регіонів, адже саме єднання та єдність є головними силами нашого народу!

Також від імені міського голови Олексія Реви гості отримали пам’ятні сувеніри на згадку про місто.

Усі бажаючі мали змогу зазирнути у потяг єдності. У ньому для студентів провели маленькі майстер-класи з малювання та показали роботи з інших міст.

Серед учасників акції були психологи, артисти, медики, музиканти, журналісти,військові, волонтери та представники громадських організацій. У кожному навчальному закладі міста вони провели майстер-класи з малювання, тренінги з тактичної медицини, музичні концерти тощо. Відвідали гості і школи району.

По закінченню акції роботи з усіх куточків Донеччини будуть представлені у Києво-Печерській Лаврі.

У рамках заходу волонтери вручили молоді подарунки, які надійшли з Києва, Вінниці, Дніпропетровська та інших міст. У свою чергу місцеві юнаки та дівчата передали гостям вітання та сувеніри.

Наприкінці візиту гості з «Потягу Єдності» подарували усім місцевим жителям майстер-класи та концерт.

Потяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до БахмутуПотяг Єднання України «Труханівська Січ» приїхав до Бахмуту