Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

ExportUA

Дзвони по Чорнобилю у школі №5 м. Бахмута

Переглядів: 2536
27.04.2016 - 10:40

26 квітня у школі №5 відбувся мітинг, присвячений подвигам героїв, які ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. У заході взяли участь учні 9-х класів.

Протягом мітингу школярі прослухали історичну довідку щодо квітневих подій 1986 року. До уваги дітей було представлено документальний фільм, що висвітлював відважні подвиги пожежних. Учні розповідали вірші, присвячені трагічним подіям, наголосили, що своєчасне вирішення екологічних проблем залежить від кожної людини, на це звернула увагу й дівчина-Земля протягом мітингу.

Гуртківці «Юні друзі природи» (учні 1-Б класу) під керівництвом Ірини Маркіної провели шкільну акцію «Журавель миру», протягом якої виготовили та розповсюдили серед учнів школи паперових журавликів. Крім цього, в школі оформлено інформаційний стенд «Чорнобиль: 30 років потому…».

26 квітня у школі №5 відбувся мітинг, присвячений подвигам героїв, які ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. 26 квітня у школі №5 відбувся мітинг, присвячений подвигам героїв, які ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. 26 квітня у школі №5 відбувся мітинг, присвячений подвигам героїв, які ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. 26 квітня у школі №5 відбувся мітинг, присвячений подвигам героїв, які ліквідували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС.