Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Донецька обласна рада

Тиждень початкової школи у ЗОШ №5

Переглядів: 3631
27.04.2016 - 10:08

Згідно з річним планом роботи школи в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням був проведений Тиждень початкових класів.

Мета проведених заходів – вдосконалення і підвищення професійної майстерності вчителів початкових класів, впровадження інноваційних технологій у систему навчально-виховної роботи початкової школи, реалізація принципу наступності та перспективності у навчанні між дошкільною, початковою та середньою ланками освіти.

Усі заходи в рамках Тижня початкової школи проведені змістовно, цікаво і весело. Учителі та вихователі творчо підійшли до їх організації та проведення. Робота Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

Змістовними і захоплюючими були уроки вчителів перших класів Ірини Маркіної, Ірини Помазан та Наталії Мінакової. Педагоги показали справжні майстер-класи у роботі з малюками. Ці заняття відвідали вихователі дитячого садка №36. Педагоги обговорили актуальні питання навчання дітей, визначили пріоритетні напрямки у співробітництві.

Приємною несподіванкою були уроки вчителів основної школи Наталії Махник, Тетяни Нікуліної та Катерини Цебенко, які провели їх у 4-х класах.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням був проведений Тиждень початкових класів. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням був проведений Тиждень початкових класів. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням був проведений Тиждень початкових класів. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням був проведений Тиждень початкових класів.