Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

Турнір з шахів у Соледарській школі №14

Переглядів: 2665
22.04.2016 - 12:00

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 вихователі групи продовженого дня пропонують своїм вихованцям у вільну годину грати в шахи.

Гра у шахи розширює кругозір, вчить думати, бути уважним, запам'ятовувати, порівнювати, узагальнювати, передбачати результати своєї діяльності, розвиває винахідливість і логічне мислення. У дитини формуються витримка, сила волі, ретельність, уважність і зібраність. Вона стає самокритичною, навчається самостійно приймати рішення, не сумувати при невдачах, коли програє партію. Особливо важливо навчання грі у шахи гіперактивних дітей, які насилу можуть всидіти п'ять хвилин на місці. Вони стають спокійними, врівноваженими.

21 квітня у школі пройшов турнір з шахів серед учнів 2-4 класів, вихованців групи продовженого дня. За грою стежили вихователі Валентина Аврамова і Ольга Борисова та класні керівники Ольга Данилова і Раїса Мирошниченко. Переможцями стали: Власов Євген – учень 2 класу, Шваник Даніїл, Тульгук Елеонора, Ковтун Анна – учні 3 класу, Черненко Олег – учень 4 класу.

Тож, шановні батьки, якщо ви хочете, щоб ваша дитина була не просто красивою і розумною, а й логічно мислила, то грайте з нею у шахи – це захоплююча гра, в якій треба не просто перемогти, а й обґрунтувати свою перемогу.

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 вихователі групи продовженого дня пропонують своїм вихованцям у вільну годину грати в шахи.У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 вихователі групи продовженого дня пропонують своїм вихованцям у вільну годину грати в шахи.У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 вихователі групи продовженого дня пропонують своїм вихованцям у вільну годину грати в шахи.

Останні статті на сайті