Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Співробітники Артемівського відділу КВІ сумісно з працівниками АМЦСССДМ відвідали за місцем проживання неповнолітнього, який перебуває у конфлікті із законом

Переглядів: 2624
22.04.2016 - 06:08

Працівники Артемівського відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області спільно із працівниками Артемівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснюють регулярні перевірки за місцем проживання неповнолітніх осіб, що засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та які перебувають на обліку інспекції.

Так, 21.04.2016 року, згідно сумісного плану-графіку, співробітниками служб була здійснена перевірка умов проживання засудженого О.

Під час відвідання підоблікової особи, з ним додатково була проведена профілактична бесіда, спрямована на недопущення скоєння ним повторних кримінальних та адміністративних правопорушень Крім того, під час перевірки була зроблена оцінка умов проживання дитини, вивчені її потреби, емоційний стан, сімейні та соціальні стосунки та все інше, що може стати причиною у майбутньому скоєння ним повторного злочину. У бесіді з матір’ю були надані рекомендації щодо покращення всебічно умов проживання її дитини як в сім’ї, так і в соціумі.

Результати перевірки неповнолітньої засудженої дитини за місцем проживання дають змогу робітникам служб визначити напрямок подальшої роботи із нею та членами її родини з метою профілактики рецидивної злочинності та виявити проблемні питання, які потребують допомоги у їх вирішенні.

Як зазнає начальник Артемівського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області Є.В. Олєхов, соціальний супровід і контроль за поведінкою дітей, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, з метою запобігання скоєння ними повторних злочинів, є одними з пріоритетних завдань кримінально-виконавчої інспекції. Тому постійний аналіз отриманого досвіду та покращення сумісної роботи інспекції з соціальними службами зможе у майбутньому запобігти скоєнню засудженими повторних правопорушень для забезпечення безпеки суспільства.

 

Є.В. Олєхов
Начальник Артемівського МРВ КВІ
УДПтС України в Донецькій області
підполковник внутрішньої служби

Останні статті на сайті