Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

ExportUA

12 квітня - День космонавтики

Переглядів: 3005
12.04.2016 - 09:34

Щорік 12 квітня весь світ відзначає День космонавтики. Це справжнє свято, об'єднуюче людей всієї Землі в єдиному прагненні пізнати те, що знаходиться за її межами. Крім того, 12 квітня 2016 року виконується 55 років з того часу, як перший космонавт Землі Юрій Гагарін здійснив політ у космос.

З метою знайомства учнів з подвигами героїв-космонавтів, виховання патріотизму, розширення  світогляду 12 квітня в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти» пройшли заходи: бесіди, виставка-огляд та книжкова виставка, також учні подивилися кадр з фільму «Усмішка Гагаріна».

Учні мали змогу ознайомитись з ілюстративною книжковою виставкою «Людина і космос»,  на якій широко представлені книги, статті з журналів про видатних діячів в галузі космонавтики: Ю.В.Кондратюка, К.Е.Ціолковського, С.П.Корольова, а також про відомих українських космонавтів: Волкова О.О., Кизима Л.Д., Поповича П.Р..    

Викладачем астрономії  Горбажий П.П. спільно з бібліотекарем Тімашовою К.О. проведено усний журнал «Шлях у космос». У вступному слові  розповіли учням, що ще з сивої давнини люди подумки підкорювали космос. У своїх мріях, легендах і міфах вони завойовували небо та мріяли  заглянути в майбутнє.  

Особливий акцент ставився на досягненнях України в галузі космонавтики, її роль в розвитку світової космічної промисловості, сучасних досягненнях.

Ще безліч невідомого космос  приховує від нас. Та немає такої таємниці, яку б не подолали людський розум, людська праця. Настане час – земляни обживатимуть нові планети. А поки що і наукові пошуки, і випробовування тривають…

12 квітня в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти» пройшли заходи: бесіди, виставка-огляд та книжкова виставка, також учні подивилися кадр з фільму «Усмішка Гагаріна».12 квітня в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти» пройшли заходи: бесіди, виставка-огляд та книжкова виставка, також учні подивилися кадр з фільму «Усмішка Гагаріна».12 квітня в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти» пройшли заходи: бесіди, виставка-огляд та книжкова виставка, також учні подивилися кадр з фільму «Усмішка Гагаріна».12 квітня в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти» пройшли заходи: бесіди, виставка-огляд та книжкова виставка, також учні подивилися кадр з фільму «Усмішка Гагаріна».12 квітня в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти» пройшли заходи: бесіди, виставка-огляд та книжкова виставка, також учні подивилися кадр з фільму «Усмішка Гагаріна».12 квітня в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти» пройшли заходи: бесіди, виставка-огляд та книжкова виставка, також учні подивилися кадр з фільму «Усмішка Гагаріна».