Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Здоров’я та мирні спортивні перемоги – найголовніші пріоритети учнів та студентів двуор ім. С. Бубки

Переглядів: 3120
11.04.2016 - 09:40

З  метою  пропагування важливості занять спортом серед учнівсько-студентської молоді, популяризації здорового, активного та безпечного способу життя, з 28 березня по 7 квітня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С. Бубки пройшла тематична декада, приурочена до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (6 квітня) та Міжнародного дня здоров’я  (7 квітня).

За цей період часу учні та студенти ознайомилися з матеріалами, які підготували для них педагогічні працівники училища: фотоекспозицією «Спорт – ти мир!», де були представлені фото вихованців училища, і виставкою книжок у бібліотеці «Вперед – до олімпійських перемог!» а також прослухали інформацію на тему «6 та 7 квітня – знаменні дати спорту та здоров’я». Самі ж вихованці також не залишилися осторонь, до цих свят вони підготували вітальні стіннівки та взяли участь у виставці малюнків на тему «Спорт і ми – навіки разом!».

Цикл цікавих та пізнавальних тематичних виховних годин  «Здоров’я та мирні спортивні перемоги – найголовніші пріоритети учнів ДВУОР» в учнів училища,  в зв’язку з весняними канікулами, було завершено 1 квітня.

З великим задоволенням та ентузіазмом студенти училища взяли участь у конкурсній програмі «Спорт та здоров’я», проведеній у формі гри «Що? Де? Коли?»,  з якої вийшла  переможцем команда «Прогрес» (11 група). За свою перемогу конкурсанти були нагороджені грамотою та смачним тортом.

Не менш цікаво в рамках клуба вихідного дня  пройшов урок здоров’я «Здоров’я – найцінніший скарб на Землі!», де теоретичні знання вихованці училища закріпляли на практиці. Наприклад, ведучи розмову про здорові легені, вони змагались у надуванні повітряних кульок.

Ось такою насиченою та пізнавальною була декада спорту та здоров’я в ДВУОР ім. С. Бубки.

 PS. У зв’язку з тим, що 6 та 7 квітня учні училища знаходились на весняних канікулах,  День спорту та здоров’я буде проведено 14 квітня

Останні статті на сайті