Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Урядовий портал

«Пташиний базар» у бібліотеці

Переглядів: 2394
04.04.2016 - 14:09

1 квітня 2016 року відзначається Всесвітній день птахів. За традицією, до цього дня Центральна міська бібліотека провела незвичайну слайд-вікторину на кращого знавця птахів рідного міста. У вікторині взяли участь учні 6-Б класу Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11.

Працівники бібліотеки разом з волонтерами підготували презентацію «Птахи м. Бахмута та його околиць». Спочатку йшла розповідь про того чи іншого птаха, потім на новому великому екрані демонструвалась його світлина. Учням треба було за описом та повадками визначити назву птаха. За кожну правильну відповідь учасник отримував один бал. Переможцю треба було набрати не менше 5 балів.

Учні активно намагались відгадати, хто ж з пернатих зображений на фотографії. Версій було багато, правда, не завжди правильних. Діти навіть видумували нові назви птахів, наприклад, лебідь-шипуха, дятел маленький чи синиця міська. Але було цікаво, дуже жваво та весело. Перемогла дружба. Кожний з присутніх отримав вже традиційний солодкий подарунок – цукерки з «пташиною» назвою – «Тетеря».

Вікторина дала можливість в активній ігровій формі познайомити дітей з багатством та різноманіттям навколишнього світу, пробудити інтерес до спостереження за тваринним світом.

1 квітня 2016 року відзначається Всесвітній день птахів. За традицією, до цього дня Центральна міська бібліотека провела незвичайну слайд-вікторину на кращого знавця птахів рідного міста.

Останні статті на сайті