Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Урядовий портал

В Артемівській установі виконання покарань (№6) відсвяткували Всесвітній день гумору

Переглядів: 3248
01.04.2016 - 12:57

01 квітня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відсвяткували Всесвітній день сміху.

Кожна людина любить повеселитися над ким-небудь, пожартувати або розіграти, але один день в році цим займаються абсолютно всі, від дитини до дорослого. Не стало виключенням відзначання свята і в стінах Артемівської установи виконання покарань. Першоквітневий настрій підхопили як неповнолітні ув’язнені, так і засуджені відділення соціально-психологічної служби установи, які за участю адміністрації установи організували самодіяльний святковий концерт. Засуджені співали пісні, грали на музичних інструментах, розповідали гуморески та розігрували жартівні конкурси.

За участю провідного спеціаліста відділу соціальної роботи Артемівського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Ірини Ярош із неповнолітніми була проведена розважальна програма «Навколо світу», яка включала в себе: історію походження свята із всіма традиціями, як в Україні, так і за її межами, та розважальну гру. Гра складалася з трьох конкурсних етапів: «Розсипані строчки», «Крилаті вислови та скоромовки» та «Веселі мандрівники». Журі оцінювало артистичність, дотепність та влучність відповідей, за кожне правильне з яких учасник отримував солодке винагородження. Вдалі словесні перли супроводжувалися шквалом оплесків та сміхом. Найбільш влучні жарти доводили до сліз від сміху навіть членів журі. 

«Перше квітня – день веселих жартів і обманів, тому сьогодні прийнято розігрувати друзів та знайомих, «дурачитися» та поводитись мов діти. Головне, щоб жарти були добрими і покращували настрій», - відмітив заступник начальника із соціально-виховної та психологічної роботи майор внутрішньої служби Євген Динник.

 

Заступник начальника відділу СВПР
Артемівської установи виконання покарань (№6)
капітан внутрішньої служби
Віра Волчанова

01 квітня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відсвяткували Всесвітній день сміху.01 квітня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відсвяткували Всесвітній день сміху.01 квітня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відсвяткували Всесвітній день сміху.01 квітня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відсвяткували Всесвітній день сміху.01 квітня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відсвяткували Всесвітній день сміху.01 квітня 2016 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відсвяткували Всесвітній день сміху.