Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулася літературно-музична композиція, присвячена160- річчю з Дня народження Івана Франка

Переглядів: 2324
01.04.2016 - 10:15

29 березня 2016 року під керівництвом викладачів  української мови та літератури  в  актовій залі Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбулася літературно-музична композиція, присвячена160- річчю з Дня народження Івана Франка, бо 2016 рік оголошено Роком Івана Франка.

Це велична постать Каменяра в українській літературі. Він борець за правду, і при цьому – автор неперевершеної по ліризму і проникливості збірки «Зів’яле листя», поезія якого народжена всепоглинаючою ніжністю та поклонінням, пекучим стражданням та «лютим болем», що «серце розриває». Про долю великого Каменяра, про драму закоханого серця, затамувавши подих, присутні слухали розповідь студентів-першокурсників , дізнавались про коханих жінок Івана Франка та про їх непрості стосунки. Здивування і захоплення викликали у них пісні на вірші поета, їх сучасне звучання, а ще, несподівано велика спадщина – 54 томи! На наступних заходах буде продовжено вивчення життя завжди сучасних українських класиків.

Заступник директора
з навчально-виховної роботи
Ольховська Г.М.

29 березня 2016 року в  актовій залі Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбулася літературно-музична композиція, присвячена160-річчю з Дня народження Івана Франка29 березня 2016 року в  актовій залі Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбулася літературно-музична композиція, присвячена160-річчю з Дня народження Івана Франка

Останні статті на сайті