Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Урядовий портал

Пройшов семінар щодо здійснення взаємодії відділення НСПП в Донецькій області з Артемівською міською радою

Переглядів: 1833
23.03.2016 - 15:03

Сьогодні у малому залі адміністративної будівлі Артемівської міської ради відбулася семінар - нарада щодо здійснення взаємодії відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області з Артемівською міською радою.

На нараді були присутні працівники апарату та управлінь Артемівської міської ради та представники Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління НСПП в Донецькій області Артур Химчак та відзначив, що врегулювання колективних трудових спорів та конфліктів є дуже актуальним для Донецького регіону, тому що рівень соціальної напруженості в цілому, та у колективах, зріс внаслідок збройних конфліктів у нашому регіоні.

Директор центру медіації Донецької торгово-промислової палати Олена Жорник розповіла про те, як здійснюються заходи із запобігання виникненню колективних трудових спорів та про підвищення рівня правової культури учасників соціально-трудових відносин.

Наприкінці зустрічі співробітники Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області відповіли присутнім на цікавлячи їх питання.

23.03.2016 у малому залі адміністративної будівлі Артемівської міської ради відбулася семінар - нарада щодо здійснення взаємодії відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області з Артемівською міською радою.23.03.2016 у малому залі адміністративної будівлі Артемівської міської ради відбулася семінар - нарада щодо здійснення взаємодії відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області з Артемівською міською радою.23.03.2016 у малому залі адміністративної будівлі Артемівської міської ради відбулася семінар - нарада щодо здійснення взаємодії відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області з Артемівською міською радою.

Останні статті на сайті