Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

На допомогу людям

Переглядів: 2606
18.03.2016 - 07:37

16 березня 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся черговий інформаційно-консультаційний захід «Під одним дахом». Представники органів виконавчої влади, громадських організацій,  соціальні партнери служби зайнятості намагалися сумісними зусиллями окреслити та вирішити актуальні питання соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО, інвалідів та інших соціально вразливих категорій населення, що звернулися в цей день з нагальними питаннями.

Управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради один із перших партнерів Артемівського міського  центру зайнятості, з яким розпочато тісну  співпрацю по проведенню сумісних інформаційних заходів для людей, які опинились в складних життєвих ситуаціях.  За словами представника Управління праці та соціального захисту населення Наталії Захаренко основна мета, яку вони переслідують під час участі в заходах центру зайнятості - надання широкомасштабної роз’яснювальної інформації -  повної та достовірної , якомога більшому загалу зацікавлених осіб, щоб таким чином  запобігти утворенню черг в  УПСЗН та зростанню соціальної напруги.

Офіцер відділення комплектування Артемівсько-Дебальцевського Об’єднаного міського військового комісаріату Андрій Тітов на семінарі з орієнтації на службу в Збройних Силах України  надав інформацію зацікавленим особам щодо  умов служби за контрактом, розмір матеріального забезпечення та відповів на питання, що виникли у слухачів.

В рамках заходу «Під одним дахом» відбувся також День учасника АТО.  Центр зайнятості  відвідали  учасники АТО, що перебувають на обліку в центрі зайнятості.  Вони отримали актуальну інформацію щодо можливості проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості. Один із учасників АТО зацікавився варіантом здобуття професії «електрогазозварник». Спеціалісти центру зайнятості детально розповіли про навчальний заклад, де буде проводитися навчання, умови навчання та навчальні плани, перспективи  подальшого працевлаштування. Як результат- сформовано заявку на проходження профнавчання за професією електрогазозварник та видано направлення для проходження медичної комісії.

Вирішити проблеми відвідувачам заходу допомагали також  представники 5 соціальних та волонтерських організацій, до яких  протягом двогодинної роботи надійшло  більш 38 питань.