Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

"Масляна прийшла до нас"

Переглядів: 2733
15.03.2016 - 13:23

12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну.

Присутні  дізналися про традиції святкування Сирного тижня, познайомилися з самою Масляною та весело провели час. За давньою традицією хлопці влаштували «Сніговий бій», а дівчата «Заміли сліди» Зимі, щоб та не повернулася та поступилася Весні. Лунали пісні, кружляли танки, ряджені закликали до веселощів та водили весняні хороводи. А ще Масляна всіх пригостила смачними гречаними млинцями. Свято вийшло веселим, широким та щедрим на частування, розваги та щасливі посмішки.

12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну. 12 березня 2016 року учні ЗОШ № 24 та мешканці мікрорайону Металург завітали на майданчик біля Артемівського міського народного Дому на одне з найулюбленіших народних свят – Масляну.

Останні статті на сайті