Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Масляні забави в Артемівській ЗОШ №5

Переглядів: 2523
15.03.2016 - 12:51

Масляна - стародавнє, багатьма улюблене свято, коли зима поступається місцем весні. У давнину більшості обрядів на Масляну дотримувалися для того, щоб допомогти весні здолати підступну зиму - саме тому організовувалися масові народні гуляння на Масляну.

В Артемівській ЗОШ №5 теж відбулися проводи зими. Класний керівник 1-Б класу Ірина Маркіна організувала святкову програму для учнів початкової школи. Протягом заходу, що відбувався на подвір’ї школи, учні читали вірші, брали участь у спортивно-розважальних конкурсах: «Їдемо на конях», «Перетягування канату», «Злови мене з хвостиком» та ін. Також діти співали пісні та розповідали вірші, а гостями на святі були Берегинюшки, які брали участь у чаюванні із млинцями. На заході були присутні батьки дітей, які також взяли участь у стародавньому обряді паління опудала.

В Артемівській ЗОШ №5 відбулися проводи зими. Протягом заходу, що відбувався на подвір’ї школи, учні читали вірші, брали участь у спортивно-розважальних конкурсах: «Їдемо на конях», «Перетягування канату», «Злови мене з хвостиком» та ін. В Артемівській ЗОШ №5 відбулися проводи зими. Протягом заходу, що відбувався на подвір’ї школи, учні читали вірші, брали участь у спортивно-розважальних конкурсах: «Їдемо на конях», «Перетягування канату», «Злови мене з хвостиком» та ін. В Артемівській ЗОШ №5 відбулися проводи зими. Протягом заходу, що відбувався на подвір’ї школи, учні читали вірші, брали участь у спортивно-розважальних конкурсах: «Їдемо на конях», «Перетягування канату», «Злови мене з хвостиком» та ін. В Артемівській ЗОШ №5 відбулися проводи зими. Протягом заходу, що відбувався на подвір’ї школи, учні читали вірші, брали участь у спортивно-розважальних конкурсах: «Їдемо на конях», «Перетягування канату», «Злови мене з хвостиком» та ін.

Останні статті на сайті