Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Нумо зиму проводжати, весну-красну зустрічати!

Переглядів: 2494
12.03.2016 - 09:07

На виконання плану заходів «Зустріч Масляної», розроблених відділом освіти в Артемівській школі №12 проведено довгоочікуване народне свято Масляна - свято веселощів, млинців та гарного настрою.

На подвір’ї школи зібралися учителі, учні та батьки, які мали змогу в дружньому колі провести зиму та зустріти весну. На святі лунали українські пісні, діти виконували танці, приймали участь у веселих розвагах та іграх. А яка ж Масляна без рум’яних, золотистих млинців? Давним-давно люди вірили, що круглий, гарячий млинець — це символ Сонця, яке цієї пори все яскравіше світить в небі, подовжуючи дні. Всі бажаючи куштували млинці, якими гостинно пригощали господині. А завершилось свято спаленням солом'яного опудала Зими. Наші предки вірили, що зима відступає, і на зміну їй приходить весна, а люди позбавляються від усього старого та непотрібного.

Вітаємо всіх із Масляною, святом веселих проводів зими, радісного очікування тепла та весняного пробудження природи. Бажаємо всім сонячного життя, добра і любові! З Масницею, хорошими гостями, смачними млинцями, зі швидкою весною!

В Артемівській школі №12 проведено довгоочікуване народне свято Масляна - свято веселощів, млинців та гарного настрою.В Артемівській школі №12 проведено довгоочікуване народне свято Масляна - свято веселощів, млинців та гарного настрою.В Артемівській школі №12 проведено довгоочікуване народне свято Масляна - свято веселощів, млинців та гарного настрою.В Артемівській школі №12 проведено довгоочікуване народне свято Масляна - свято веселощів, млинців та гарного настрою.