Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 232 гостя.

ExportUA

Відбулася виїзна робоча нарада міського голови

Переглядів: 3154
25.02.2016 - 11:30

25 лютого 2016 року відбулася виїзна робоча нарада Олексія Реви.

Об'єктом робочої наради міського голови став Фельдшерсько-акушерський пункт села Зайцева в якому на даний момент завершуються ремонтні роботи, які проводяться в рамках об'єднаної територіальної громади.

На виконання робіт були залучені кошти бахмутських спонсорів в розмірі 1,4 млн.грн. Це допомога як коштами, так матеріалами і роботою.

Виконавцем робіт є будівельна компанія «АртБуд», яка вже провела заміну вікон та дверей на металопластикові, заміну та утеплення покрівлі, підлоги та фасадні роботи.

Зараз продовжуються внутрішні роботи та роботи з установки опалення. У найближчій перспективі планується виконати встановлення обладнання та благоустрій прилеглих територій.

За підрахунками до 25 березня усі будівельні роботи в Фельдшерсько-акушерському пункті села Зайцева будуть закінчені.

25 лютого 2016 року відбулася виїзна робоча нарада Олексія Реви.25 лютого 2016 року відбулася виїзна робоча нарада Олексія Реви.25 лютого 2016 року відбулася виїзна робоча нарада Олексія Реви.25 лютого 2016 року відбулася виїзна робоча нарада Олексія Реви.25 лютого 2016 року відбулася виїзна робоча нарада Олексія Реви.25 лютого 2016 року відбулася виїзна робоча нарада Олексія Реви.