Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

ExportUA

Юні помічники Національної поліції

Переглядів: 3331
23.02.2016 - 13:14

В рамках патріотичного виховання, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, в читальній залі бібліотеки ЗОШ №18 відбулась зустріч із оперуповноваженим старшим лейтенантом поліції Віталієм Микитою.

Представник Національної поліції Артемівського відділу поліції в Донецькій області підготував для учнів середньої ланки урок мужності на тему «Україна – єдина країна». Активну участь у проведенні заходу прийняли старшокласники, члени громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських».

До уваги школярів була представлена презентація, яка ознайомила присутніх з історією виникнення державної символіки та основ державотворення. Особливий акцент було зроблено на питаннях моралі та права. Крім того, виступаючі всебічно розкрили поняття нації, культури, єдності, мужності.

Сподіваємося, що ця зустріч сприяла формуванню у школярів громадянської ідентичності, поваги до законів України, усвідомленню загальнолюдських цінностей суспільства та морально-правових норм.

В рамках патріотичного виховання, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, в читальній залі бібліотеки ЗОШ №18 відбулась зустріч із оперуповноваженим старшим лейтенантом поліції Віталієм Микитою.В рамках патріотичного виховання, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, в читальній залі бібліотеки ЗОШ №18 відбулась зустріч із оперуповноваженим старшим лейтенантом поліції Віталієм Микитою.В рамках патріотичного виховання, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, в читальній залі бібліотеки ЗОШ №18 відбулась зустріч із оперуповноваженим старшим лейтенантом поліції Віталієм Микитою.

Останні статті на сайті