Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Майстер-клас з флорболу в дитячому закладі «Ведмежатко» м. Бахмута

Переглядів: 3561
23.02.2016 - 09:18

Гра флорбол – це один із наймолодших видів спорту, є варіацією хокею. У Швеції її знають, як «підлоговий бенді», у Сполучених Штатах - «флорхоккей», в Європі - «аніхоккей».

Але багато людей навіть не чули про таку гру, як флорбол: що це за гра і в чому її сенс, які в неї правила і т.д.? Отримати відповідь на всі ці питання змогли інструктори з фізичної культури та вихователі дитячих закладів міста на майстер-класі у дошкільному навчальному закладі компенсую чого типу, яслах-садку №55 «Ведмежатко». Інструктор з фізичної культури Олександр Чмирьов показав заняття-тренування з юними флорболістами з використанням авторських підходів по навчанню дітей гри. Присутні мали змогу ознайомитися з організацією, технікою, інвентарем, правилами гри в флорбол.

Всі учасники майстер-класу високо оцінили роботу інструктора з фізичної культури Чмирьова Олександра та відкрили для себе значущість гри флорбол у вихованні фізично розвиненої дитини.

Майстер-клас з флорболу в дитячому закладі «Ведмежатко» м. БахмутаМайстер-клас з флорболу в дитячому закладі «Ведмежатко» м. Бахмута