Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Хліб – всьому голова

Переглядів: 2544
16.02.2016 - 14:13

На сцені актової зали Артемівської школи №18 рясніли яскраві вишиванки, лунали українські пісні та на всю школу розвіювався аромат запашного, духмяного короваю.

Свято «Хліб – всьому голова» організувала та провела для всієї паралелі учитель початкових класів Ольга Петриченко. Багато гостей прийшло до четверокласників: учні, батьки, вчителі, студенти-практиканти, вони не тільки спостерігали за святковою програмою, що відбувалася на сцені, але й брали участь у захоплюючому дійстві.

Випускники початкової школи під керівництвом Ольги Вікторівни у віршах та піснях, таночках та прислів’ях розповідали про народні звичаї рідного краю, ознайомлювали присутніх з минулим українського народу і вкотре акцентували увагу на тому, що до хліба треба ставитися бережливо та з повагою, бо скільки б не проходило тисячоліть, він був і залишається святим для кожної людини.

На згадку про свято з присмаком духмяного хліба, діти отримали оригінальні пам’ятки, які й надалі нагадуватимуть їм, як треба ставитися до запашного дива – витвору рук людських.

Цей виховний захід не тільки розкрив святість і велич хлібу, але й допоміг учням стати причетними до великої історії українського народу.

На сцені актової зали Артемівської школи №18 рясніли яскраві вишиванки, лунали українські пісні та на всю школу розвіювався аромат запашного, духмяного короваю.На сцені актової зали Артемівської школи №18 рясніли яскраві вишиванки, лунали українські пісні та на всю школу розвіювався аромат запашного, духмяного короваю.На сцені актової зали Артемівської школи №18 рясніли яскраві вишиванки, лунали українські пісні та на всю школу розвіювався аромат запашного, духмяного короваю.На сцені актової зали Артемівської школи №18 рясніли яскраві вишиванки, лунали українські пісні та на всю школу розвіювався аромат запашного, духмяного короваю.

Останні статті на сайті