Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Вшанування учасників війни в Афганістані в Артемівській школі №5

Переглядів: 2064
16.02.2016 - 14:07

15 лютого 1989 року відбулося виведення військ з Афганістану. Кожного року країна вшановує воїнів-інтернаціоналістів, що брали безпосередню участь в тих подіях. Протягом тижня в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбувалися заходи, присвячені річниці виводу військ з Афганістану.

Так, 11 лютого було проведено виховні години «Ветерани – афганці: війна та мир». На заходах класні керівники згадували із дітьми героїв, що брали участь у військових подіях в Афганістані, серед яких випускник школи Сергій Годованов та вчитель фізичної культури та військової підготовки, який довгий час працював у школі, Садовніков Борис Валентинович.

15 лютого відбувся мітинг-реквієм «Афганістан, ти біль моєї душі» для учнів 8-9 класів за участю ветерана війни в Афганістані Ігоря Нікуліна, який розповів дітям про свої спогади щодо жахливих подій. Діти вшанували хвилиною мовчання загиблих солдатів.

Крім цього, у школі оформлено стенди «Герої Афганської війни» та «Фотохроніки Афганістану».

15 лютого 1989 року відбулося виведення військ з Афганістану. Протягом тижня в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбувалися заходи, присвячені річниці виводу військ з Афганістану.15 лютого 1989 року відбулося виведення військ з Афганістану. Протягом тижня в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбувалися заходи, присвячені річниці виводу військ з Афганістану.15 лютого 1989 року відбулося виведення військ з Афганістану. Протягом тижня в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбувалися заходи, присвячені річниці виводу військ з Афганістану.15 лютого 1989 року відбулося виведення військ з Афганістану. Протягом тижня в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбувалися заходи, присвячені річниці виводу військ з Афганістану.