Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

В Артемівській ЗОШ №24 пройшов захід «Світ професій»

Переглядів: 2083
16.02.2016 - 14:00

Правильний вибір професії – це складний вибір, від якого залежатиме майбутнє людини. Основним напрямком роботи школи з профорієнтації є підготовка учнів до свідомого професійного самовизначення.

У рамках проведення місячника профорієнтації в Артемівській загальноосвітній школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів було проведено шкільний ярмарок професій.

Учні 8-11-х класів представили професії, які, на їх погляд, дуже важливі, необхідні та цікаві. Окрім виступів команд всі присутні мали змогу ознайомитися з додатковою інформацією щодо вибору професії, яка була представлена на виставці.

Вибір професії відбувається не миттєво, а протягом тривалого часу, тому робота з профорієнтації в школі ведеться постійно. Бажаємо всім випускникам – теперішнім та майбутнім – не помилитися та обрати правильний шлях.

У рамках проведення місячника профорієнтації в Артемівській загальноосвітній школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів було проведено шкільний ярмарок професій.У рамках проведення місячника профорієнтації в Артемівській загальноосвітній школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів було проведено шкільний ярмарок професій.У рамках проведення місячника профорієнтації в Артемівській загальноосвітній школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів було проведено шкільний ярмарок професій.

Останні статті на сайті