Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Форс-мажор не став на заваді

Переглядів: 2512
15.02.2016 - 14:42

Після тривалого карантину відновились навчання в Артемівській школі №18. Не секрет, що не всі учні з великим бажанням відвідували заняття, але цього тижня чималенькі зграйки школярів з веселими розмовами, схожими на щебетання пташок, охоче бігли до школи. На уроках панувала стовідсоткова тиша, і чутно було з кожного кабінету, як доносилися спокійні голоси вчителів, що ретельно пояснювали новий матеріал. Відчувалось: всі скучили один за одним.

Не дивлячись на вимушені карантинні «канікули», навчання не припинялося – школа працювала у режимі дистанційної освіти.

Хочеться звернути увагу на те, що в цей час за планом проводились Всеукраїнські олімпіади, в яких наші учні не тільки взяли участь, але й посіли призові місця. Тож вітаємо з перемогою Георгія Маляренка, учня 11 класу, який посів ІІ місце в третьому етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури та Андрія Кошеля, який набрав достатню кількість балів для призового рівня в третьому етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

Освітяни ще раз довели, що виконувати замовлення суспільства – навчання дітей, вони спроможні навіть у форс-мажорних обставинах.

Форс-мажор не став на завадіФорс-мажор не став на заваді

Останні статті на сайті