Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

В Артемівському НВК №11 відбулася педагогічна рада з питань виховної роботи

Переглядів: 2527
03.02.2016 - 13:17

В Артемівському НВК №11 відбулось засідання педагогічної ради з теми «Формування партнерської взаємодії школи та сім’ї в умовах сталого розвитку».

Як два крила у птаха, що допомагають йому вільно літати в безмежному просторі, так сім’я і школа створюють оптимальне навчальне середовище для вільного та повноцінного розвитку особистості школяра. Їх співробітництво є важливою умовою ефективної навчально-виховної роботи, спрямованої на створення атмосфери доброзичливості і взаєморозуміння, з опорою на народні та сучасні педагогічні надбання, національну і світову культуру, вселюдські і національні моральні цінності. Потреба бути інноваційними, гнучкими та творчими мотивую педагогів на визначення нового бачення розвитку школи та освіти родинно-шкільного колективу.

В Артемівському НВК №11 відбулось засідання педагогічної ради з теми «Формування партнерської взаємодії школи та сім’ї в умовах сталого розвитку». У ході педради педагогічний колектив НВК став автором методичного посібника «Сім'я і школа - партнери у вихованні дитини» з проблем взаємодії батьків та педагогів у вихованні школярів. Посібник складено із чотирьох частин:1 розділ «Традиційні та нестандартні форми роботи з батьками»; 2 розділ «Правила педагогічної етики у взаємодії з батьками»; 3 розділ «Виховання батьківської культури: у чому його сенс і значення?»; 4 розділ «Основні причини труднощів, що виникають у роботі з батьками».

Класні керівники, вчителі-предметники ділились один з одним ефективними формами роботи з батьківською громадою. Учителі розглянули найпоширеніші труднощі та конфлікти, питання етики відносин між батьками та дітьми та отримали поради від соціально-психологічної служби, навчились складати інформаційні картки для батьків.

На сучасному етапі розвитку суспільства виникає гостра потреба у партнерстві школи та батьків, яка б визначала нову стратегію цілеспрямованого і ефективного процесу виховання суб’єкта громадянського суспільства, громадянина-патріота України.

В Артемівському НВК №11 відбулось засідання педагогічної ради з теми «Формування партнерської взаємодії школи та сім’ї в умовах сталого розвитку».В Артемівському НВК №11 відбулось засідання педагогічної ради з теми «Формування партнерської взаємодії школи та сім’ї в умовах сталого розвитку».

Останні статті на сайті