Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Діємо в рамках Міжнародної програми розвитку дитини а Україні

Переглядів: 2144
01.02.2016 - 11:16

Протягом 2015 -2016 року представництвом  Міжнародної програми розвитку дитини в Україні (International Child Development Programme in Ukraine, ICDP) було проведено 3 модулі програми, друга назва якої «Тренінг розвитку чутливості».

Програма спрямована на роботу у двох напрямках – з батьками та з дітьми. Кожний напрям має свої особливості.

Специфіка цієї програми в тому, що вона не вчить, як міняти дітей, вона вчить тому, як правильно організувати спілкування з дитиною. Є така приказка – не виховуйте своїх дітей, вони все одно будуть схожі на вас. Виховуйте себе. По мірі того, як ми будемо мінятися і будемо міняти свої відносини з дитиною, дитина буде змінюватися автоматично.

За цією програмою пройшли навчальні модулі-тренінги 15 психологів дошкільних закладів, загальноосвітніх шкіл та центру практичної психології і соціальної роботи. Учасники познайомилися з теоретичними основами програми і отримали практичні основи застосування восьми принципів взаємодії з дітьми.

Заняття проводили Ганна Трухан (президентом ICDP Ukraine) і Сергій Красін (президентом "Асоціації дитячих і сімейних психологів України"), які мають великий досвід застосування програми ICDP.

За підсумками 3 етапу проекту кожний психолог отримав Диплом Міжнародного зразка як фасилітатор програми ICDP.

Відділ освіти Артемівської міської ради вдячний представництву International Child Development Programme in Ukraine за надання кваліфікаційної допомоги та навчання спеціалістів-психологів актуальної програми формування сприятливих дитячо-батьківських відносин.

Протягом 2015 -2016 року представництвом  Міжнародної програми розвитку дитини в Україні (International Child Development Programme in Ukraine, ICDP) було проведено 3 модулі програми