Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

ExportUA

Чи є мода витвором мистецтва?

Переглядів: 2886
04.01.2016 - 11:22

Складне питання, на яке існує безліч відповідей. Але те, що мода – різновид творчості, сумніву не підлягає.

30 грудня у міському Центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений моді, модним тенденціям та новорічним святам. У що вбратися, щоб гідно зустріти Новий рік Червоної Вогняної Мавпи розповів на заході модний експерт.

Вихованці театру моди «МодіЮн» та вокального гуртка «Жемчужины» разом зі своїми керівниками Ганною Середою та Софією Щедриною підготували для глядачів розважальну програму. Учасники театру моди постали перед глядачами в найнесподіваніших та екстравагантних образах. Дівчата-моделі продемонстрували не тільки новорічні колекції, але й перенесли глядачів на Дикий Захід, щоб подивитися моду ковбоїв. Колекція «Французький шарм» передала атмосферу неповторного та чарівного Парижу. Особливо бурхливими оваціями зустрічали колекцію «Бебі глем», яка давно стала улюбленою серед шанувальників гуртка.

Новорічний настрій допомогли створити музичні композиції вихованців вокального гуртка.

30 грудня у міському Центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений моді, модним тенденціям та новорічним святам. У що вбратися, щоб гідно зустріти Новий рік Червоної Вогняної Мавпи розповів на заході модний експерт.30 грудня у міському Центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений моді, модним тенденціям та новорічним святам. У що вбратися, щоб гідно зустріти Новий рік Червоної Вогняної Мавпи розповів на заході модний експерт.30 грудня у міському Центрі дітей та юнацтва відбувся захід, присвячений моді, модним тенденціям та новорічним святам. У що вбратися, щоб гідно зустріти Новий рік Червоної Вогняної Мавпи розповів на заході модний експерт.