Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Верховна рада України

Добру людина у людини вчиться!

Переглядів: 2628
28.12.2015 - 11:26

«Добро не лежить на дорозі, його випадково не підбереш!» – мудро говорили наші пращури. Але добро можна і треба робити, цьому також вчать у школі.

Так, напередодні новорічних свят в Артемівський школі №7 проведено благодійну акцію «Скринька добра».

У ці зимові дні хочеться вірити у казку не менше, ніж самим дарувати казку іншим людям. Саме ця ідея була покладена в основу благодійної акції: збору та надання матеріальної допомоги тим дітям-учням школи, які цього найбільше потребують.

На першому поверсі під охороною сніговита була розміщена чарівна скринька з «інструкцією»: «Якщо можеш – клади, якщо хочеш – бери». Усі учні та батьки, які мали можливість і бажання творити добро, поклали до скриньки одяг, канцелярське приладдя, книжки та солодощі. Усі ці дарунки доброти мав можливість взяти собі кожен, кому це було потрібно.

Дуже дякуємо всім, хто відгукнувся на прохання допомогти дітям!!! Творімо добро разом!!!

Напередодні новорічних свят в Артемівський школі №7 проведено благодійну акцію «Скринька добра». Напередодні новорічних свят в Артемівський школі №7 проведено благодійну акцію «Скринька добра». Напередодні новорічних свят в Артемівський школі №7 проведено благодійну акцію «Скринька добра».