Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Донецька обласна рада

Круглий стіл «Ukraine. Soledar. Modern Strategy» у Соледарській школі №13

Переглядів: 2246
23.12.2015 - 14:29

21 грудня у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 було проведено круглий стіл англійською мовою «Ukraine. Soledar. Modern Strategy», в якому взяли участь учні 9-11 класів навчального закладу та представники Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та лінії розмежування сторін. Захід було організовано вчителями англійської мови Наталею Подзеркою та Олександром Пойдою.

Військові англійською мовою розповіли дітям про сьогодення збройних сил України, миротворчі операції, які вони здійснюють по всьому світі, міжнародне партнерство та сучасне забезпечення армії. Виступ та презентація, підготовлені військовослужбовцями, містили безліч цікавої та корисної інформації. Учні змогли дізнатися про місце України на політичній карті світу.

В свою чергу, школярі підготували доповіді про рідне місто, його історію, промисловість та видатних людей. Всі учасники змогли долучитися до обговорення нагальних проблем України та Соледара і спробували знайти шляхи їх вирішення, які полягають у підвищенні громадянської активності українців.

Проведення заходу англійською мовою сприяло формуванню в учнів життєвих компетентностей, потреби у вивченні іноземних мов, почуття поваги до подвигу українських військових та гордості за власну державу.

Військові англійською мовою розповіли дітям про сьогодення збройних сил України, миротворчі операції, які вони здійснюють по всьому світі, міжнародне партнерство та сучасне забезпечення армії. Виступ та презентація, підготовлені військовослужбовцями, містВійськові англійською мовою розповіли дітям про сьогодення збройних сил України, миротворчі операції, які вони здійснюють по всьому світі, міжнародне партнерство та сучасне забезпечення армії. Виступ та презентація, підготовлені військовослужбовцями, містВійськові англійською мовою розповіли дітям про сьогодення збройних сил України, миротворчі операції, які вони здійснюють по всьому світі, міжнародне партнерство та сучасне забезпечення армії. Виступ та презентація, підготовлені військовослужбовцями, міст