Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Урок про мінну небезпеку в Артемівському НВК №11

Переглядів: 2100
18.12.2015 - 14:50

Війна залишає сліди, які ще довго можуть бути небезпечними – снаряди, міни та розтяжки, які не розірвались.

З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів в Артемівському НВК №11 були проведені лекції про мінну небезпеку для учнів 1-11 класів, які провели представники Швейцарського фонду з протимінної діяльності (FSD).

В актовому залі лектори розказали учням різних класів про те, як іноді дитячі необдумані вчинки можуть обернутися серйозними проблемами. FSD допомагає учням бути обізнаними щодо загрози мін, формувати навички безпечної поведінки в місцях, щодо яких відомо або є підозра у тому, що вони містять міни. Волонтери провели із дітьми інтерактивні ігри, демонстрували відеоролики та розважали піснями.

З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів в Артемівському НВК №11 були проведені лекції про мінну небезпеку для учнів 1-11 класів, які провели представники Швейцарського фонду з протимінної діяльності (FSD).З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів в Артемівському НВК №11 були проведені лекції про мінну небезпеку для учнів 1-11 класів, які провели представники Швейцарського фонду з протимінної діяльності (FSD).З метою зниження ризику ураження від мін та боєприпасів в Артемівському НВК №11 були проведені лекції про мінну небезпеку для учнів 1-11 класів, які провели представники Швейцарського фонду з протимінної діяльності (FSD).

Останні статті на сайті