Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Команда Артемівського НВК №11 «Вища ліга» - у Всеукраїнському інтернет-турнірі з природничих наук

Переглядів: 2006
11.12.2015 - 07:42

У жовтні-листопаді цього навчального року команда Артемівського НВК №11 «Вища ліга» вже вшосте брала участь у Всеукраїнському інтернет-турнірі з природничих наук, який проводиться Національним центром «Мала академія наук України» та Асоціацією вчителів фізики «Шлях освіти -ХХІ».

Метою проведення Турніру є виявлення, розвиток і підтримка обдарованих дітей, підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін. Турнір проходить у два тури: відбірковий та фінальний. Команди відповідають на 20 відеопитань із п'яти природничих наук: фізики, астрономії, географії, біології, хімії. Кращі три команди, що пройшли два етапи відбіркового туру, запрошуються до Києва для фінального змагання.

У турнірі беруть участь десятки команд із різних куточків нашої країни. Цього року 170 команд взяли участь у кваліфікаційному етапі відбіркового туру, 32 з них, що набрали понад 75 балів зі 100, пройшли в основний етап, який відбувся 26 листопада.

Незважаючи на те, що в команді Артемівського НВК №11 сталася зміна гравців, і замість досвідчених випускників грали новачки, «Вищій лізі» і цього року вдалося добре впоратися із завданнями, що і дозволило вже вшосте опинитися у числі лауреатів цього цікавого турніру. І хоча мрія потрапити до фінальної «трійки» поки залишилася нездійсненою, учні мають намір наполегливо працювати, щоб в наступному турнірі показати найкращий результат.

Як зазначила куратор команди, вчитель географії Олена Друпп, проведення подібних змагань сприяє розвитку творчих здібностей учнів, формуванню навичок роботи в команді, створенню інтерактивного освітнього середовища на основі сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для задоволення інтелектуальних потреб обдарованих дітей.

У жовтні-листопаді команда Артемівського НВК №11 «Вища ліга» вже вшосте брала участь у Всеукраїнському інтернет-турнірі з природничих наук, який проводиться Національним центром «Мала академія наук України» та Асоціацією вчителів фізики «Шлях освіти -ХХІ»