Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Спортивні зірочки Артемівського НВК №11

Переглядів: 2981
03.12.2015 - 13:23

Учні НВК №11 м. Артемівська взяли участь у першості міста з плавання серед учнів 8-9 класів, яка пройшла на базі ДЮК «Дельфін». Команди, які складались із п’яти хлопців та п’яти дівчат, змагались на дистанції 25 метрів вільним стилем, також в індивідуальному плаванні.

Боротьба видалася непростою для спортсменів, але цікавою для глядачів. Учні НВК №11 гідно представили школу та посіли призові місця: Єлизавета Денисюк – ІІІ місце, Анастасія Яковлева – ІІ місце, Ніколь Крилова – І місце. В естафеті на першість міста на дистанції 4х25 м І місце посіла команда НВК №11.

Того ж дня у спортивно-оздоровчому комплексі «Металург» пройшли міські змагання «Народний жим». Юнаки віджимали штангу вагою 50 кг, дівчата-30 кг. За результатами змагання учень 11-В класу Артем Острижний віджав 8 разів та посів ІІІ місце, а учениця 10-Б Ельвіра Рачапова була кращою серед дівчат та за 10 жимів отримала І місце.

Спортивні змагання дійсно є святом здоров’я та здорового способу життя. Учасники прагнули до високих спортивних показників, виявили свої фізичні здібності. Учні краще пізнали один одного, що надалі сприятиме патріотичному вихованню молоді та згуртуванню учнівського колективу.

Спортивні зірочки Артемівського НВК №11Спортивні зірочки Артемівського НВК №11