Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 217 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Податковою міліцією Донецької області вилучено понад 76 тонн пально-мастильних матеріалів

Переглядів: 3981
02.12.2015 - 07:09

Працівниками податкової міліції Донецької області  в рамках операції «Рубіж 2015» та «Нафтопродукт 2015» до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення та розпочато кримінальне провадження  за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, за фактом збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (автомобільного палива, яке згідно експертних досліджень не відповідає вимогам ДСТУ 4839:2007 та відповідних технологічних регламентів) службовими особами одного з підприємств м. Маріуполя.

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що  в період 2015 року посадовими особами вказаного підприємства м. Маріуполя здійснювалось придбання бензину невідомого походження на території тимчасово непідконтрольній Україні, з наступним перетином лінії розмежування поза межами КПВВ. Оформлення ПММ здійснювалось при використанні документів СГД – «транзитерів», що зареєстровані у м. Києві.

На підставі ухвал суду проведено  обшуки на АЗС з яких проводилась реалізація автомобільного палива.

За результатами проведених слідчо – оперативних заходів  виявлено та вилучено  пально-мастильних матеріалів загальною вагою 76,6 тонн на суму 1,4 млн.грн.

В ході проведення обшуків відібрані контрольні зразки ПММ для подальшого проведення експертного дослідження.

Останні статті на сайті