Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Формування внутрішньої культури учнів Артемівського НВК №11

Переглядів: 2738
01.12.2015 - 09:07

У наш час ми часто стикаємося з невіглаством і незнанням правил та норм етикету. Учні 9-А класу НВК №11 вирішили «дати бій» подібній поведінці. Вони провели виховну годину, під час якої обговорювали важливу тему - «Етикет».

Класний колектив був об'єднаний у три групи. Однокласники перетворилися на постраждалих від чужого хамства і непорозуміння, показали, як слід і як не треба себе вести, обговорювали досвід взаємовідносин у своєму колективі. Учні підготували цікавий матеріал по кожній із тем: «Етикет у транспорті», «Етикет на вулиці», «Етикет у ділових галузях» та проілюстрували їх яскравими плакатами. Розповіді учнів змусили задуматися їх над власною поведінкою та зробити певні висновки, розширили знання з правил етикету. Плакати з ілюстраціями та правилами етикету розмістили в шкільному фойє для ознайомлення.

Класний керівник 9-А класу Тетяна Ніколаєва відмітила: «Подібні заходи у нашому колективі відбуваються часто, учні самі обирають тему для дискусії, що дозволяє формувати навички культурної поведінки».

Етикет - це одна з найважливіших складових нашого повсякденного життя, необхідно, щоб учні не лише знали правила поведінки, а й виконували їх.

Формування внутрішньої культури учнів Артемівського НВК №11Формування внутрішньої культури учнів Артемівського НВК №11