Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

ExportUA

Проектна гра «Створення маніфесту «За гідність і свободу України» у м. Артемівську

Переглядів: 3284
23.11.2015 - 12:39

За ініціативи відділу освіти Артемівської міської ради, з метою утвердження в учнівської молоді ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до них об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, напередодні відзначення Дня гідності та свободи, на базі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва був проведений фінальний етап міської проектної гри «Створення маніфесту «За гідність і свободу України» серед старшокласників.

Конкурс проводився в два етапи. В І (заочному) етапі взяли участь 14 команд із загальноосвітніх навчальних закладів міст Артемівська, Соледара, Часів Яру, серед яких за представленими матеріалами компетентне журі відібрало 6 найкращих для участі у ІІ (очному) етапі.

У фіналі команди виконували наступні завдання: веббінг (побудова асоціативного ряду) до слів «Гідність», «Єдність», «Свобода; розповідали про живих і загиблих активістів Майдану, захисників України – учасників антитерористичної операції; презентували власні маніфести з теми «За гідність і свободу України».

Журі відмітило глибину складених маніфестів, високий рівень підготовки команд, вміння чітко визначити свою позицію, виконавську майстерність. Особливою емоційністю відзначилася наймолодша серед учасників команда школи №4.

За рішенням журі місця розподілилися наступним чином: диплом І ступеня отримала команда ЗОШ №18; дипломами ІІ ступеня були нагороджені команди ЗОШ №24 і ЗОШ №4; диплом ІІІ ступеня дістався команді ЗОШ №12; дипломами учасників відзначили команди ЗОШ №5 та НВК №11. Також три найкращі команди отримали цінні подарунки від Віктора Буслова, помічника народного депутата Костянтина Матейченка.

Напередодні відзначення Дня гідності та свободи, на базі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва був проведений фінальний етап міської проектної гри «Створення маніфесту «За гідність і свободу України» серед старшокласників. Напередодні відзначення Дня гідності та свободи, на базі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва був проведений фінальний етап міської проектної гри «Створення маніфесту «За гідність і свободу України» серед старшокласників. Напередодні відзначення Дня гідності та свободи, на базі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва був проведений фінальний етап міської проектної гри «Створення маніфесту «За гідність і свободу України» серед старшокласників. Напередодні відзначення Дня гідності та свободи, на базі Артемівського міського Центру дітей та юнацтва був проведений фінальний етап міської проектної гри «Створення маніфесту «За гідність і свободу України» серед старшокласників.

Останні статті на сайті