Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Верховна рада України

Всесвітня подорож козаків

Переглядів: 2814
23.11.2015 - 06:51

Напередодні Дня Гідності та Свободи в дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, яслах-садку №17 «Орлятко» пройшла спортивно-музична розвага «Всесвітня подорож козаків», під час якої дошкільники закріпили знання про традиції та звичаї не тільки українського народу, але й традиції греків, італійців, французів та африканців.

Яскрава Зірка, яка супроводжувала мандрівників всю подорож, привела судно «Свобода» до Греції. Маленькі козаки навчили греків грати в українські народні ігри, а на згадку про Україну подарували грекам булаву. Під час візиту в Італію дошкільники закріпили знання про народні страви, а подарунком став рушник з хлібом. Наступною зупинкою козачат стала Франція. Французьку королеву малята-козачата навчили співати українські пісні та залишили на згадку віночок. І на останок корабель мандрівників зупинився в Африці, де залюбки українські дівчата навчили африканців танцювати, а хлопці подарували мешканцям Африки сопілочку.

Розвага подарувала дітям святковий, веселий настрій, створила позитивну атмосферу. Батьків та гостей, які були присутніми під час подорожі, охопила Гідність за знання малят про звичаї та традиції українців.