Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Тимчасова зайнятість – матеріальна підтримка безробітним

Переглядів: 2271
17.11.2015 - 07:57

 4 безробітні особи, які володіють професією маляр, вже отримали направлення на тимчасові оплачувані роботи в результаті міні-ярмарку вакансій, який пройшов в Артемівському міському центрі зайнятості 16 листопада 2015 року.

Всього у заході прийняли участь 9 зареєстрованих безробітних осіб, серед яких – 1 вимушено переміщена особа. В такий спосіб ТОВ «Торгівельно-будівельна компанія «Схід», яка забезпечує комплексне обслуговування житлових будинків в двох мікрорайонах Артемівська та проводить  ремонтно-будівельні роботи на території міст Артемівська, Часів Яру,  Соледару та Артемівського району, отримала можливість оперативно підібрати тимчасових робітників для термінового завершення будівельних об’єктів. «Робітників, які демонструють свої високі професійні якості та бажання працювати, ми не відпускаємо, для них знайдемо постійне робоче місце», - сказала головний інженер підприємства Тетяна Тесленко, яка представляла  роботодавця на міні-ярмарку вакансій.

ТОВ «ТБК «СХІД» активно співпрацює з центром зайнятості з моменту свого утворення і  за допомогою в підборі  персоналу  звертається  не вперше.  Значний обсяг робіт до кінця поточного року потрібно виконати на будівельних об’єктах міста та району, серед яких школи, дитячі садочки та інші об’єкти бюджетної сфери. Спеціально створені для таких робіт робочі місця потребують найшвидшого укомплектування кваліфікованими кадрами. Підприємство здійснює доставку робітників до будівельних об’єктів своїм транспортом, планує маршрути підвозу так, щоб було зручно працівникам добиратись із будь-якого місця постійного мешкання.

В роботі міні-ярмарку вакансій прийняли участь начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал та заступник начальника відділу організації працевлаштування населення  Вікторія Іпатова. Учасники заходу довідались про сучасну ситуацію на ринку праці, законодавчі норми щодо участі в тимчасових роботах зареєстрованих безробітних, про умови роботи та систему оплати праці, основні вимоги до працівників.

На завершення заходу Тетяна Тесленко запевнила учасників міні-ярмарку, що робота на підприємстві знайдеться для усіх бажаючих, і для тих, хто володіє будівельними професіями, і для тих, хто має тільки навички такої роботи.

Останні статті на сайті