Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Виставка «Паперовий світ».

Переглядів: 3151
17.11.2015 - 07:51

16 листопада 2015 року в конференц-залі Артемівського краєзнавчого музею відкрилася виставка «Паперовий світ», яка організована спільно з організацією вільного простору «Майстерня» в рамках антикризового проекту «Кактус».

Виставка знайомить з творчістю Лілії Тептяєвої, яка спеціалізується на паперовому мистецтві та графічному дизайні. Київська художниця, графік та дизайнер, випускниця Львовської Національної академії мистецтв експонує 13 декоративних та символічних композицій, які виконані за допомого художнього кольорового паперу, картону різної фактури та товщини.

Виставка проходитиме до 16 грудня 2015 року.

Вхід вільний.

16 листопада 2015 року в конференц-залі Артемівського краєзнавчого музею відкрилася виставка «Паперовий світ», яка організована спільно з організацією вільного простору «Майстерня» в рамках антикризового проекту «Кактус». 16 листопада 2015 року в конференц-залі Артемівського краєзнавчого музею відкрилася виставка «Паперовий світ», яка організована спільно з організацією вільного простору «Майстерня» в рамках антикризового проекту «Кактус». 16 листопада 2015 року в конференц-залі Артемівського краєзнавчого музею відкрилася виставка «Паперовий світ», яка організована спільно з організацією вільного простору «Майстерня» в рамках антикризового проекту «Кактус».

Останні статті на сайті