Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

ExportUA

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек в Артемівській школі №2

Переглядів: 3835
09.11.2015 - 09:28

Відповідно до плану роботи відділу освіти протягом жовтня 2015 року в Артемівській школі №2 було проведено місячник шкільних бібліотек. Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного і шанобливого ставлення особистості до українського народу та його культури, тому місячник проходив під гаслом «Національно-патріотичне виховання в контексті розвитку духовного потенціалу дитини через діяльність шкільної бібліотеки».

Бібліотекою школи проведено ряд заходів, метою яких було патріотичне виховання підростаючого покоління та сприяння інноваційному розвитку шкільної бібліотеки.

Серед учнів 1-11 класів проведено рейд-перевірку стану та якості збереження підручників «Моя книга – моє обличчя» та бесіди щодо збереження підручників та художньої літератури. Творчо підійшла до проведення майстер-класу для учнів 2-4 класів по виготовленню закладок «Український візерунок» бібліотекар Оксана Тодорашкул. Учні навчилися робити закладки-килимки, плетені закладки, закладки з українським орнаментом. Діти з задоволенням виготовляли вироби в українському стилі.

Протягом місяця діяла книжкова виставка до Дня захисника України «Солдат на стражі спокою стоїть», на якій було представлено наочний матеріал про захисників України, та книжкова виставка «Ми діти твої, Україно».

Цікавими видались бібліотечні уроки «Подорож до Читай-міста» для учнів 2 класів, «З чого складається книга» для учнів 3-4 класів, «Велике диво – книга» для учнів 5 класів, які провела бібліотекар разом з членами учнівської ради школи.

Усі заходи сприяли духовному та емоційному збагаченню учнів, вихованню любові до рідного краю, до нашого міста, до своєї культурної спадщини. Бібліотека й надалі планує проводити різноманітні заходи, які будуть сприяти патріотичному вихованню школярів.

Відповідно до плану роботи відділу освіти протягом жовтня 2015 року в Артемівській школі №2 було проведено ряд заходів, метою яких було патріотичне виховання підростаючого покоління та сприяння інноваційному розвитку шкільної бібліотеки. Відповідно до плану роботи відділу освіти протягом жовтня 2015 року в Артемівській школі №2 було проведено ряд заходів, метою яких було патріотичне виховання підростаючого покоління та сприяння інноваційному розвитку шкільної бібліотеки.

Останні статті на сайті