Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

ExportUA

Вивчаємо англійську мову спільно

Переглядів: 1744
06.11.2015 - 12:22

У рамках реалізації Статуту школи з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів адміністрацією Артемівської школи №24 було укладено договір про співробітництво з Горлівським інститутом іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» та визначено напрямки спільної діяльності.

Саме тому 04.11.2015 р. у гості до школярів ЗОШ №24 завітали завідувач кафедри англійської філології Ірина Блинова, доцент кафедри Вікторія Андрущенко, викладач кафедри Анастасія Соколова зі своїми студентами, які підготували цікаву розважальну програму до свята Хеллоуіна.

Весь захід було проведено англійською мовою. Учні мали змогу ознайомитись з історією свята, брали активну участь у вікторинах, конкурсах, відгадуванні загадок. Заключним акордом стало спільне виконання пісні англійською мовою «Ghostbusters».

Студенти подарували всім гарний настрій та приємні сюрпризи. Наступний крок – зустріч на базі інституту.

04.11.2015 р. у гості до школярів ЗОШ №24 завітали гості з з Горлівського інститута іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», які підготували цікаву розважальну програму до свята Хеллоуіна04.11.2015 р. у гості до школярів ЗОШ №24 завітали гості з з Горлівського інститута іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», які підготували цікаву розважальну програму до свята Хеллоуіна04.11.2015 р. у гості до школярів ЗОШ №24 завітали гості з з Горлівського інститута іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», які підготували цікаву розважальну програму до свята Хеллоуіна04.11.2015 р. у гості до школярів ЗОШ №24 завітали гості з з Горлівського інститута іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», які підготували цікаву розважальну програму до свята Хеллоуіна

Останні статті на сайті